wimharwig.photography

This blog will be deleted soon. 

I’ll continue blogging on wimharwig.photography

Please take a look there …..

Advertisements

2 thoughts on “wimharwig.photography

 1. Hi Wim,
  Dit betekent toch hopelijk geen afscheid van je velomobiel-leven ? Rij je nog wel of is de noodzaak (en het plezier) komen te vervallen met je verandering van werk ? Het wordt wel erg stil met de Walcherse bloggers. Jammer. Ik heb in elk geval veel plezier gehad van je berichten, foto’s en leuke filmpjes (bijv. Brussel-Kuurne)
  Groet, Joop

  • Nee, geen afscheid van het velomobiel-leven. Mijn ligfietsen verkoop ik niet. Er komt een tijd dat ik ze weer op knap en ga gebruiken. Ik was het beu dat er allerlei ongewenste reclame uitingen op mijn bogposts kwam te staan. Als je gratis blogt …. ben je dus zelf het product waar anderen aan verdienen ….. Toen ik voor de zoveelste keer reclame zag voor Christelijke Instellingen en Kerken en andere gelovigen die betalen om hun ideeën te kunnen verspreiden (omdat ik af en toe het woord atheïsme schrijf komt mijn blog volgens algoritmes in aanmerking voor dat soort reclame) heb ik besloten om dan maar zelf wat te betalen voor een stukje internet.
   Daarom dus de drie blogs verenigd in deze ene nieuwe (zonder reclame).
   Zodra het fietsleven weer een aanvang neemt zal ik het beschrijven en ondertussen kopiëer en plak ik alles wat ik hoogstinteressant vind op fietsgebied er tussen in.

   Ik had drie blogs omdat fotofanaten geen interesse hebben in ligfietsen en fietsfanaten geen interesse in foto’s. Vanaf nu zul je dus de blogposts moeten kiezen op basis van Tags of Categorieën.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s